Over Leusink Bestel- & Vrachtwagen Verhuur


Leusink Bestel- & Vrachtwagen Verhuur is al meer dan 40 jaar de betrouwbare partner als het gaat om transport en verhuur. Iets meer dan 40 jaar geleden begon Leusink Verhuur enkel als een verhuur bedrijf. Later werd het een combinatie van verhuur en transport. En deze taken worden inmiddels nog steeds uitgevoerd.

Leusink Bestel- & Vrachtwagen verhuur zorgt voor een prettige communicatie en schoon materiaal. De verhuur van bestel- & vrachtwagens is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Particulieren maken vaak gebruik van een bestelbus/wagen voor bijvoorbeeld een verhuizing. Bedrijven maken vaak gebruik van onze vrachtwagens als ze tijdelijk vervoer tekort komen.

Wij hebben een aantal vaste klanten voor wie wij al tientallen jaren bestel - en vrachtwagens verhuren, sommige klanten maken zelfs al vanaf nagenoeg het begin gebruik van onze diensten.

We willen service bieden en onze betrouwbare naam waar maken. Onze klanten weten; Als je bij Leusink huurt, krijg je goed en schoon materiaal mee. Alles wordt hier netjes onderhouden.